Til toppen af Kilimanjaro

 

 

Jeg holder et spændende og inspirerende foredrag om min fantastiske tur til toppen af Kilimanjaro. Foredraget består af skønne billeder, hvor man følger mig og min gruppe hele vejen op af det 5895 m høje bjerg, verdens fjerde højeste. Vi kommer op igennem 5 klimazoner, hvor vejret skifter på et øjeblik og hvor den tynde luft og højdesygen giver deltagerne større og større vanskeligheder. 

Foredraget giver indsigt i alle de forberedelser, der skal til for at komme op på så højt et bjerg. Foredraget er fortalt i ord, der giver gæsterne en oplevelse af at være med os meter for meter fra regnskovens svedige varme og til den tynde arktiske luft på toppen. De flotte billeder er krydret med skønne anekdoter, om mødet med de lokale bærere, de rytmiske afrikanske sange og de lokale kokkes sjove sammensætning af maden.
 
I foredraget kommer jeg også ind på hvordan man finder sin indre styrke til at komme til toppen, om fællesskabet og den gensidige hjælpsomheds betydning.
 
Alligevel er det helt ukendte og overraskende faktorer der bliver afgørende for at jeg nåede toppen.
 
 
Turen har gjort et uudsletteligt indtryk på mig. Ikke mindst mødet med de fattige, der slæbte alt vores udstyr op på bjerget - deres eneste mulighed for at tjene lidt penge.
 
I får et underholdende og spændende rejse foredrag.
 
 Kontakt 23278891